I samarbeid med verdens gemeste fritidsklubb (Qltura, selvfølgelig) kan vi nå tilby utlån av spillkonsollen Playstation 4. Vi har tre konsoller til utlån, samtlige medfølgende et lite knippe spill. Blant disse finner du FIFA 20, Gran Turismo Sport, Minecraft, Fortnite og Sims. For å få låne konsoll må det først fylles ut et låneskjema. Skjemaet må fylles ut av foresatt/myndig og fås i skranken på biblioteket. Tilbudet er i hovedsak rettet mot barn og unge mellom 12 og 19 år. Konsollene kan lånes i to uker.

Biblioteket har også andre spill til utlån som kan lånes uavhengig av konsollene. Disse finner du på veggen ved lesesalen på biblioteket. På vei inn er også Cyberpunk 2077, Watch dogs, FIFA 21 og Star wars: Squadrons. Let the games begin!