Ka skjer?

des
1
ons
Jul på Meieriet – Pepperkakeby
des 1@08:00

Kan være et bilde av tekst

 

Blir dere med på å lage en gigastor PEPPERKAKEBY?
Også i år lager vi PEPPERKAKEBY på Meieriet kultursenter og i år har vi som mål å bli større enn i fjor. Det greier vi.
Alle som vil kan levere sitt bidrag til Meieriet kultursenter før 1. desember (vi godtar etterslepere). ALLE bidrag mottas med glede. Store og små, skjeve og skakke, med pynt og uten pynt. Alt har en plass i byen.
Vi premierer 3 av bidragene ved loddtrekning – som får en kinoopplevelse.
Barnehager og andre institusjoner ønskes spesielt velkommen til å delta.
des
4
lør
Lofotgjengen // Basses // The Band
des 4@13:00-14:00

 

 

Kan være et bilde av en eller flere personer og tekst som sier 'JUL PẢ MEIERIET KONSERT MED BASSES, THE BAND OG LOFOTGJENGEN'

Vi byr på nok en konsert med Lofotgjengen, Basses og The Band. Igjen og igjen inviterer de til god stemning og rockefot på bibliotekets scene, og denne gangen lager vi dansegulv og oppfordrer publikum til å danse. Kanskje kommer Swingklubben….
Konserten er gratis, men med mulighet for å støtte den musikkglade gjengen gjennom Vipps.
Velkommen til Jul på Meieriet!

 

 

des
9
tor
Johannes Eines // Lyrikk- og livet bak poesien
des 9@18:00-19:00
Vi har gleden av å kunne tilby en kveld for poesi. Når forfatteren er lokal – nærmere bestemt fra Storeidet på Vestvågøy, så er gleden desto større.
Johannes Eines er 73 år, født og oppvokst på Storeidet, som det femte av seks søsken. Han gikk på skolen på Gravdal, tok sykepleierutdanning i Hammerfest i 1973 og flyttet til Oslo i 1974. Han har siden bodd i Oslo og jobbet som sykepleier. I tillegg til sykepleierutdanning, har han utdanning i psykiatri samt pedagogisk utdanning fra UIO.
Johannes er gift med John Eivind. De har ingen barn.
Etter at Johannes ble pensjonist i 2010 har han tatt kunstutdanning ved Nydalen kunstskole i Oslo. Hans første diktsamling kom i 2014, den andre i 2016 og i 2021 ble den tredje utgitt. Alle diktsamlingene er illustrert av Johannes selv. På Storeidet har forfatteren innredet sitt eget diktkammer på loftet, og et atelier i kjelleren. Alle tre diktsamlingene er påvirket av forfatterens opphav. Barndom og oppvekst er tema som går igjen i alle tre bøkene. I samtalen skal vi snakke mer om hva som har inspirert Johannes Eines i forfatterskapet.
Arrangementet er gratis.
Salg med rettigheter.
des
12
søn
Jul på Meieriet – Juleforestilling
des 12@19:00

Kan være et bilde av tekst som sier 'Jul pả Meieriet JULEFORESTILLING TILLING'

Med fjorårets suksess friskt i minne lager vi også i år Meieriet kultursenters helt egen juleforestilling. I år -som i fjor- kan vi nesten garantere en kveld med nostalgi, gåsehud og julestemning.

Tema for årets juleforestilling er INTERNASJONAL JUL – det internasjonale perspektivet beriker oss og det er spennende å sette fokus på jul på tvers av landegrenser. Alle ansatte på Meieriet kultursenter bidrar til denne stemningsfulle førjulskvelden på hver sin måte.

Forestillingen er en del av JUL PÅ MEIERIET – hvor alle aktører på kultursenteret fyller adventen med små og store aktiviteter. Se opp for bibliotekets adventskalender, kulturskolens julekonsert, kinoens stemningsfilmer og fritidsklubbens sprell. Blant mye annet.

(Hørt i fjor av publikum på vei ut etter forestillingen; dette var så bra at det burde vært på TV!)

Program for kvelden blir sluppet etter hvert.

Logo: Nina Beyer

(Merk! Dette er ikke kulturskolens elever sin forestilling)